Legendarisk Självförsvarsträning

Läs mer

VI KAN HJÄLPA DIG

Lär dig effektivt självförsvar

HITTA UTBILDNINGSKURSER

UPPTÄCK VÄRLDENS MEST KRAFTFULLA

Självförsvarssystem

5 skäl att lära sig Jyrki Saario Defendo

UPPTÄCK VÄRLDENS MEST KRAFTFULLA

Självförsvarssystem

5 Skäl att börja lära sig Jyrki Saario Defendo

1.

Modern självförsvarsmetod

Jyrki Saario Defendo är en modern och rak självförsvarsmetod och närstridssystem.

2.

Baserat på verkliga upplevelser

Jyrki och hans team har analyserat tusentals verkliga upplevelser och situationer och valt endast de mest effektiva teknikerna och lösningsmodellerna som håller dig säker.

3.

Bara enkla och funktionella tekniker

De tekniker och metoder som används i Jyrki Saario Defendo har förfinats genom åren med stor beslutsamhet – och behåller bara de goda och funktionella delarna

4.

Internationellt erkänt som en av de bästa självförsvarsmetoderna i världen

Systemet har optimerats för vår tids verkliga vardagliga hot och är ett mycket respekterat och realistiskt självförsvar och närstridssystem.

5.

Begränsat antal tekniker gör att du utvecklas snabbare

Vi lär dig inte nya tekniker varje gång, men låter dig förfina grundläggande och taktiska beteendetekniker och öka din mentala styrka. Detta gör att du kan utvecklas snabbare.

LITE MER INFORMATION OM

Jyrki Saario Defendo

Defendo erbjuder effektivitet genom enkelhet. Systemet är lätt att lära sig eftersom det erbjuder en liten mängd tekniker samtidigt som man tar itu med ett stort antal självförsvarsproblem. Ju färre tekniker det finns att lära sig desto större är antalet repetitioner per teknik. Denna regel resulterar i intuitiv handling i mycket stressande situationer. Defendo erbjuder också ett psykologiskt tillvägagångssätt för hur man använder känslor som stress och rädsla för överlevnad.

Defendo är ett Europeiskt självförsvarssystem utvecklat av Jyrki Saario. Fokus ligger på enkelhet och realism, vilket ger lättförståeliga självförsvarslösningar för alla som vill lära sig.

LÄS MER

MÖT DIN INSTRUKTÖR

Jan Bjelke

Min personliga resa började med Judo 1978. 1989 började jag träna i Kickboxing under Jyrki Saario och Salah. Jag blev en fullt kvalificerad IKMF Krav Maga-instruktör 2001. 2016 tog jag min instruktörslicens i Defendo under Jyrki Saario.

Under åren har jag hållit seminarier nationellt och internationellt och har hjälpt hundratals människor att lära sig självförsvar snabbt och effektivt.

HITTA UTBILDNINGSKURSER

VAD MÄNNISKOR SÄGER

Recensioner

Jan Bjelke är en utmärkt Defendoinstruktör … det kan aldrig gå fel om du tränar med honom. Vad väntar du på?? Börja din träning idag!

Larry E Lundy Jr

Jag har känt Jan sedan 1989 när han först blev min student i kickboxning. Han är nu expert på Defendo med ett första grads svart bälte. Jan är en högklassig instruktör som verkligen bryr sig om sina elever. Jag rekommenderar honom starkt och är väldigt stolt över att ha honom som en god vän.

Jyrki Saario

Jan är bra på att motivera människor. Han ser allas potential oavsett deras kondition. Hans positiva energi smittar av sig på mig och jag älskar att han är så tydlig, direkt och väldigt lätt att träna med.

Felicia Schill

REGISTRERA DIG FÖR REGELBUNDEN TRÄNING

Veckoträning

HITTA MER INFORMATION OM

Kommande Tränings Evenemang

SE HELA EVENEMANGKALENDEREN

Om ni vill att jag ska ge seminarium/utbildning hos er, använd kontaktformuläret nedan för att skicka er begäran så kommer jag att kontakta er så snart som möjligt för att bekräfta detaljer och priser. Välkommen som företag – organisation – förening.

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?

Kontakta Jan

Har några frågor innan du hoppar in och kommer igång? Inga problem! Använd formuläret nedan för att skicka mej ett meddelande så svarar jag så fort jag kan.

  BOKA DIN TRÄNING

  KONTAKTA OSS

  Bjelke’s Training Saario Academy Dalarna

  Phone: +46.0702684194

  HITTA OSS PÅ FACEBOOK

  SKICKA E-POST NU